Şimşek ve Murat’ın Grup listesi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde ortak hareket kararı alan Ayhan Şimşek ve Siyami Murat, 42 kişilik Meclis Üyesi listesini belirledi.

Vedat YETİK

2 Şubat 2013 tarihinde yapılacak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine ortak listeyle girecek olan başkan adayları Ayhan Şimşek ve Siyami Murat, bugün düzenlenen toplantıda 42 kişilik Meclis Üyesi adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Sultan Sarayında düzenlenen törende konuşan başkan adaylarından Ayhan Şimşek, Elazığ’ı ileriye taşımak, genç nesillere daha iyi bir ülke, daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için bu yola çıktıklarını söyledi.

Çıktıkları yolun meşakkatli olduğunu belirten Şimşek,“İşimizin başında oturup para kazanmak ve kazandığımız para ile yaşamak varken veya kazandığımız parayı alıp bu şehri terk etmek varken nedir bizim derdimiz. Bizim derdimiz sadece ve sadece hizmettir. Doğduğumuz, büyüdüğümüz bu kente sahip çıkmak istiyoruz. Ekmeğini yediğimiz bu kentte kalmak, bu şehirde yaşamak istiyoruz. Başkaları gibi gitmek değil, kalıcı olmak ama kalıcı iken de şehrin gelişmesini istiyoruz. Bu şehirde para kazandık. Artık vefa göstermenin zamanı.Bu şehir için hizmet zamanı.” diye konuştu.

Elazığ ile ilgili genel bir karamsarlık gördüğünü, şehrin gün geçtikçe geriye gittiğini ifade eden Şimşek, bu gidişe dur demenin tek yolunun Ticaret ve Sanayi Odasından geçtiğini savundu.

Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine seçilmeleri halinde hazırladıklarıbirçok projeyi hayata geçireceklerini belirten Şimşek: “Biz bu şehre eğer yatırım kazandırabilirsek kısa zamanda bu yatırımlar istihdama, istihdam zenginliğe dönüşecektir.” diye konuştu.

ZENGİN TOPRAKLARIN FAKİR İNSANLARI

Şimşek, Afrika için söylenen ‘Zengin torakların fakir insanları’ sözünün aslında Elazığ’ı anlattığını belirterek şöyle devam etti:“Türkiye’de bu kadar yeraltı ve yer üstü zenginliği olan başka bir şehir yok. Biz Türkiye büyürken bu şehrin yerinde saymasını içimize sindiremiyoruz. Biz bu ülkenin fakir şehri olmayı hak etmiyoruz. Yaşanabilir şehirler listesinde sonlarda olmak bize yakışmıyor. günışığı gazetesi. Bu şehir artık hak ettiği yere gelmelidir. Sadece kaynaklarını doğru düzgün kullanan bir Elazığ bile birkaç yılda ülkenin ileri kentlerine kavuşacaktır. İşte bu sürecin başında Ticaret ve Sanayi Odası bulunacaktır”

SİYAMİ MURAT: “BU BİR KURTULUŞ ŞAVAŞIDIR”

Başkan adaylarından Siyami Murat ise Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinin ‘kurtuluş savaşı’ olduğunu söyledi. Bu mücadelede kendileriyle birlikte hareket eden herkese teşekkür eden Murat: “Bizim buradaki mücadelemiz çocuklarımız, torunlarımızın geleceği içindir. Biz eğer buraya gelmiş isek bu mücadeleyi vermiş isek şahsımıza bir gram fayda gözetmedik. Biz burada ismimizi koyduk. Paramızı da koyuyoruz, canımızı da koyuyoruz. Canımız da malımız da Elazığ için feda olsun.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ayhan Şimşek ve Siyami Murat tarafından hazırlanan 14 meslek grubu listesinde bulunan adaylar tanıtıldı.

Şimşek ve Murat’ın meslek grubu aday listesi şöyle:

1.GRUP

Nahit Çağlayan

Nusret oban

M. Semih Kalkancı

2.Grup

Ayhan Şimşek

Ferhat Tunç

Mustafa Candan

3. Grup

Erhan Sancar

Mehmet Karakaya

Mustafa Uladı

4. Grup

Mustafa Sakız

Cahit Güneş

İbrahim Korkmaz

5. Grup

Yusuf Soylu

Oğuz Akdemir

Mehmet Ay

6. Grup

Ahmet Kılıç

Yılmaz Yıldız

Ömer Yıldırım

7. Grup

Muhammet Yılmaz

Ahmet Metin

Ercan Yılmaz

8. Grup

Siyami Murat

Esat Aktaş

Yaşar Çoşkun

9. Grup

Dursun Sözlü

Remzi Aslantaş

Celal Demirel

10. Grup

Semih Aykut

Tolga Gecekuşu

Tahir Cengiz

11. Grup

Zülfü Karabulut

Oya Düşmez

Ömer Çetin

12. Grup

Haluk Sertkaya

Mehmet Köktepe

Cabir Uç

13. Grup

Mehmet Kırgız

Kemal Emreyol

Alper Öztürk

14. Grup

Talha Öztürk

Ferhat Yerlikaya

Atilla Cahit

18 Oca 2013 - 21:49 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.