Sivrice ilçesinde yangın

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde çıkan yangında 40 dönüme yakın arazi yanarken, badem ağaçları da zarar gördü.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde çıkan yangında 40 dönüme yakın arazi yanarken, badem ağaçları da zarar gördü.

Edinilen bilgilere göre, Sivrice ilçesi Ilıncak köyündeki boş bir arazide henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyürken, olay yerine gelen köylüler ve Orman Bölge Müdürlüğü yangın müdahale ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çabası sonucu kontrol altına alındı. Yaklaşık 40 dönüme yakın arazinin yandığı yangında, 100 civarında badem ağacı da zarara gördü. Yangının olduğu bölgede bulunan arı kovanları ise köylüler tarafından yanmaktan son anda kurtarıldı. Yangında bazı elektrik direklerinin yanması nedeniyle kesinti yaşandı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

14 Eyl 2015 - 10:35 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.