Sonbahar Yağışları Öncesi Mazgallar Temizlendi

Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, mevsim koşulları gereği il genelindeki bütün mazgal ve kanalizasyon rögarlarını temizleyerek içlerinde biriken hafriyat, kâğıt, mil, çakıl ve izmarit gibi yabancı maddeleri topladı.

Özellikle yağmur suyu alt yapısını temizleyen ekipler, sonbahar yağışları sonrası oluşabilecek tıkanıklıklara karşı önceden tedbirini almış oldu.

BOZUK OLAN MAZGALLAR YENİLERİYLE DEĞİŞTİRİLDİ

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan deneyimli ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında tek tek yerlerinden çıkarılarak temizlenen mazgallar bir daha yerlerine takıldı. Kullanıma bağlı olarak deforme olmuş mazgallar ise yenileriyle değiştirilerek daha kaliteli duruma getirildi.

DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENECEK

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, il genelinde yapılan mazgal temizliklerinin yağış sonrasında yollarda su birikimine ve taşkınlara sebebiyet vererek hem trafiğe hem de günlük yaşama olumsuzluk yaşatmaması için gerçekleştirildiği belirtilerek çalışmaların düzenli olarak sürdürüleceği kaydedildi.

27 Eyl 2020 - 12:50 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Alper - Belediyenin batısında huzur sokak girişi lağım patlamış,cadde boyu bok akıyor.Hic belediyenin önünden geçen bu pisliği gören yok mu!Yazıklar olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 12:50
01

Alper - Belediyenin batısında huzur sokak girişi lağım patlamış,cadde boyu bok akıyor.Hic belediyenin önünden geçen bu pisliği gören yok mu!Yazıklar olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 12:50