Sönmez'den Rektör Demirdağ'a ziyaret

Tümsiad Elazığ Şube Başkanı Mahir Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı ziyaret etti.

Tümsiad Elazığ Şube Başkanı Mahir Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı ziyaret etti.

Tümsiad Şube Başkanı Mahir Sönmez, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Fırat Üniversitesi’nin Elazığ’ın en önemli kurumlarından biri olduğunu belirterek, “Fırat Üniversitesi, eğitim kalitesi ve hayata geçirdiği önemli projeler ile şehrimizin en önemli eğitim kurumudur. Sayın Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ'la yaptığımız görüşmede özellikle iş dünyasının sık sık dile getirdiği kalifiye personel ve ara eleman sıkıntılarını dile getirdik. Ara eleman yetiştirmede Fırat Üniversitemiz ile işbirliği yapılması için ortak düşünce hakim oldu. Fırat Üniversitemizin bu konuda Tümsiad dan gelecek Sosyal sorumluluk projelerinde Üniversite olarak her zaman destek vereceklerini belirttiler. Üniversitemizin yatırım ve uygulama programları hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Tümsiad olarak saygın bir yere sahip olan Fırat Üniversitemiz e suna bilecek her türlü katkıyı yapmaya hazır olduğumuzu sayın Rektörümüz Prof.Dr.Kutbeddin Demirdağ ilettik.

TÜMSİAD Şubesi Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu adına; Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ'a İlimiz için özveriyle çalışarak Elazığ'ın İlim İrfan Şehri olması adına yapmış olduğu katkılardan ötürü teşekkür ederiz. Ayrıca TÜMSİAD olarak bizleri samimi ve sıcak karşılamasın dan dolayı da kendilerine şahsım ve Üyelerim adına şükranlarımı arz ederim.” dedi. Günışığı Haber Merkezi

03 Oca 2017 - 13:25 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.