Şükredip, önümüze bakacağız!..

Teknik Direktör ÖZKÖYLÜ mağlubiyetten beraberliği yakalamanın sevindirici bir olay olduğunu ancak kazanmak için gelen Elazığspor için üzüntü verici olduğunu söyledi

Teknik Direktör ÖZKÖYLÜ mağlubiyetten beraberliği yakalamanın sevindirici bir olay olduğunu ancak kazanmak için gelen Elazığspor için üzüntü verici olduğunu söyledi…

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grubun 5. Haftası’nda deplasmanda Eyüpspor ile 2-2 berabere kalarak puanları paylaşan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Teknik Direktör Osman ÖZKÖYLÜ karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede böyle basit goller yedikleri sürece maçları kazanmaları konusunda zorlanacaklarını belirterek hazırlık maçlarıda dahil olmak üzere böyle basit pozisyonlar vermediklerini söyledi…

“Böyle basit gol yerseniz kazanmak için zorlanırsınız”

“Şimdi baktığımız zaman oyunun ilk bölümünde ilk yarıda rakibin golü attığı dakikaya kadar rakip bizim kaleye gelmedi. O arada oynamaya çalışan, bir şeyler yapmak için uğraşan bir takım vardı. Ama yeterlimiydi değil. Ama işte yediğimiz basit gol hakikaten bize yakışmayacak kadar kötü bir goldü. Böyle gol yerseniz zaten maçı kazanmak için zorlanırsınız. İlk yarı bittiğinde yapmış olduğumuz müdahaleler, oyuncu değişiklikleriyle beraber 2. Yarı’ya biraz daha istekli ve arzulu başladık. Biraz daha dirençli başladık. Beraberliği yakalamak için pozisyonlar bulmaya çalıştık. 2. Yarı’nın ilk 10–15 dakikası iyi şeyler yaptık. Arkasından hiç beklemediğimiz şok bir gol bir anda 2–0 geriye düşmemize sebep oldu.”

“Erdal’ın atılması olumsuz etkiledi.”

“Moral ve motivasyon olarak hepimizin üzerinde olumsuz bir etki yarattı. Ondan sonra tekrar yapmış olduğumuz oyuncu değişiklikleriyle direnci arttırmaya çalıştık. Neticesinde 2-0’dan 2-2’lik beraberliği yakalayacak golleri bulduk. Son 15 dakikada da fiziksel üstünlüğümüz nedeniyle ayakta kaldığımız için rakip üzerinde üstünlük kurduk. 3. golü bulabilirdik maçı çevirebilirdik ama tam bizim üstünlük kuracağımız dakikalarda Erdal’ın kartı yani bizi olumsuz etkiledi. Çünkü bir fazla oyuncuyla beraber daha farklı şeyler çıkabilirdi. Tabiî ki bu sıcak havada oyuncularımız 90 dakika iyi mücadele ettiler. Özellikle son 15 dakika oyunu çok zorladılar. Sonucunda 2-0’dan 2-2 beraberlik sevindirici. 3 puan hedefiyle gelmiş bir Elazığspor için bana göre üzüntü verici.”

“Hazırlık maçları da dahil böyle basit pozisyonlar vermedik”

“Biz şimdiye kadar hiç böyle hatalar yapmadık. Hazırlık maçları da dahil lig maçları da dahil biz kalemizde bu kadar basit pozisyonlar vermedik. Bizim açımızdan çok tehlikeli ve üzüntü verici. Böyle goller yemesek hele hele 2. golü yemesek maçı kazanma şansın var. Bu noktada işte oyuncu arkadaşlarımızın konsantrasyon eksikliği, bir anlık dikkat dağınıklığı bize pahalıya mal oluyor. Arzu etmediğimiz bir beraberlikti.”

“Kaçırdığımız goller bizi 1 puanla yetinmek zorunda bıraktı”

“2-0’dan sonra daha zaman çoktu. Oyuncularımıza da dedik kenardan daha zaman çok. Kesinlikle bırakmamalarını söyledik. 2-1’lik skoru yakalamamız bizi daha da çok umutlandırdı. Hatta 2-2’yi yakaladıktan sonra yaklaşık bir 13-14 dakika daha vardı. O dakikadan sonra eksik kalmamız bize sıkıntı verdi. Son dakikada gol de yiyebilirdik. İşte Fatih’in yaptığı ortada rakip son dakikada dokunmasa golü de yapabilirdik. 3-2 öne de geçebilirdik. Kaçırdığımız goller bizi 1 puanla yetinmek zorunda bıraktı. Artık şükredeceğiz, önümüze bakacağız. 2-0 olmasına rağmen takımını son dakikaya kadar destekleyen, itici güç veren bir taraftar desteği vardı. Hepsine teşekkür ediyoruz. Bu desteğin devam etmesi bizim için çok önemli.”

27 Eyl 2010 - 22:46 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.