Tadım Yolu asfaltlanıyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Çimento fabrikasına malzeme nakli yapan araçların tahrip ettiği Hicret Mahallesi Yeni Köy yolunun

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Çimento fabrikasına malzeme nakli yapan araçların tahrip ettiği Hicret Mahallesi Yeni Köy yolunun alt zemin sıkıştırılması işleminden sonra başlattığı asfaltlama çalışmasını sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürü Cahit İlhan, ağır tonajlı araçların tahrip ettiği Tadım Yolu’nun temel altyapı malzemesiyle sıkıştırılmasının ardından asfaltlama işlemine başladıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Bu yolumuz yeni güney çevre yoluna ana bağlantılardan biri olduğu için büyük bir öneme sahiptir. Çimento fabrikamıza hammadde taşıyan ağır tonajlı araçların tahrip ettiği bu yolumuz toplam 5 km olup bunun yaklaşık 2 kilometresi belediyemiz görev kapsamında olduğu için ekiplerimizce yapılmaktadır” dedi.

Şehrin her yönünde gerçekleştirdikleri çalışmalarla yaşanabilir bir Elazığ oluşturma gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Selmanoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Şehrimizin her yöne açılımı ve gelişimini sağlamak amacıyla başlattığımız çalışmalar sıcak yaz günlerine rağmen aralıksız sürmekte. Şehrin muhtelif bölgelerinde yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra yeni Köy yolunda başlaştığımız çalışmalar bitme aşamasına geldi. Yeni güney çevre yoluna bağlantı oluşturan ve birçok köyümüze giden bu yollun asfaltlanmasıyla birlikte yaşanan olumsuzluklar sana ermiş oldu. Bu çalışmaları özveriyle gerçekleştiren personellerimize yoğun gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum”

06 Ağu 2010 - 23:53 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.