Tarım Sektörü Paydaş Toplantısı Yapıldı

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nün stratejik planı çerçevesinde "Yerel ve Bölgesel Kamu ve Özel Sektör Paydaşları ile Teknoloji ve AR-GE Tabanlı ve Sürdürülebilir İşbirliklerinin Arttırılması" konulu toplantı yapıldı.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığında düzenlenen toplantıya; İl Tarım ve Orman Müdürü Turan Karahan, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar Demirel, öğretim üyeleri Prof.Dr. Hakan F. Öztop, Prof. Dr. Asaf Varol, Doç Dr. Çetin Özay ile İl Müdürlüğü teknik personeli katıldı.

İşbirliği yapılabilecek çeşitli konuların tartışıldığı toplantıda beklenti ve öneriler belirtildi.

27 Kas 2019 - 15:19 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.