Tepe, güven tazeledi

Öz Orman-İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda Mustafa Tepe, Öz Orman-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanlığı’na yeniden seçildi.

Öz Orman-İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda Mustafa Tepe, Öz Orman-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanlığı’na yeniden seçildi.

Bir otelde gerçekleştirilen genel kurula Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan ve Orman Bölge Müdürü Ziya Polat da katıldı.

Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, genel kurulda yaptığı konuşmada “Biz işletmelerimizi,her şeyden önce işyerimiz olarak görüyoruz. İşimiz zarar görürse, ekmeğimizin de zarar göreceğinin bilincindeyiz. Sendikacılığı da bu bilinçle yapıyoruz. Geldiğimiz noktada en önemli sorunumuz, geçici işçilerimize kadro verilmesidir. Orman teşkilatında yılın 12 ayında yapılacak iş olduğu halde, maalesef bizim 9 bini aşkın işçimiz, yılın 5 ay 29 gününde çalıştırılıyor. Yılın diğer yarısında yapılması gereken işler ise, hizmet alımıyla yürütülmek isteniyor. Geçici işçilerimize kadro almak için mücadelemiz devam etmektedir.” dedi.

Şube Başkanı Mustafa Tepe de konuşmasında: “Öz Orman-İş’in varlığını, samimiyetini ve sıcaklığını tüm üyelere hissettirmek için yürüttüğümüz yoğun çabanın bizzat tanığı, değerli işçilerimizdir.” dedi.

28 Ara 2014 - 13:14 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.