Terör Örgütüne Ait Bot Ele Geçirildi

İl Jandarma komutanlığı ekipleri yaptıkları 18 Mart’ta yaptıkları bir operasyonda bölücü terör örgütü ne ait olduğu belirtilen ve toprağa gömülü şişme bot ve malzemeleri ele geçirildi.

Terör Örgütüne Ait Bot Ele Geçirildi
Terör Örgütüne Ait Bot Ele Geçirildi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Valilikten konula ilgili olarak yapılan açıklamada,” Elazığ Valiliği koordinesinde il jandarma komutanlığı tarafından Terörle mücadele harekâtı kararlılıkla sürdürülmektedir. Bu kapsamda BTÖ’nün Elazığ bölgesi dahilinde eleman ve kazandırmak taşımak maksadıyla kullandığı bot vb malzemelerin bulunması maksadıyla operasyon icra edilmiştir. Yapılan operasyon sonucunda,

1 adet 4 kişilik lastik bot,2 adet kürek,2 adet 12 volt akü,4 adet can yeleği,1 adet haibo marka bot motoru,1 adet bot şişirmede kullanılan pompa,1 adet motor takma aparatı, 1 adet tamir kiti ele geçirilmiştir.

Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü tehdide karşı mücadelelere kararlılıkla devam edilecektir.” Denildi.

20 Mar 2019 - 14:04 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.