Tes-İş terör saldırılarını kınadı

TES-İŞ Sendikası Elazığ Şube Başkanı Erdeniz ERDİM, son günlerde artan terör olaylarıyla ilgili mesaj yayınladı.

TES-İŞ Sendikası Elazığ Şube Başkanı Erdeniz ERDİM, son günlerde artan terör olaylarıyla ilgili mesaj yayınladı.

Ülkenin birliği, beraberliği, bütünlüğü ve kalkınmasını hedef alan terör saldırıları ile hiçbir yere varılamayacağını belirten TES-İŞ Şube Başkanı Erdeniz Erdim, açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

“Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olayları, çok sayıda asker, polis, işçi ve masum insanlarımızın yitirilmesine neden olmuştur.

DEAŞ’in yaptığı Suruç katliamının ardından PKK ve DHKP-C terör örgütleri de peş peşe işledikleri cinayetlerle güvenlik görevlilerimizin canına kastetmekte, polislerimizi uykuda öldürecek kadar alçakça saldırılar gerçekleştirmektedir. Ülkemizin çeşitli şehirlerinde eli silahlı caniler sokak gösterileri yapmakta, halk otobüslerini yakmakta, şantiyeler basılarak işçilerimiz katledilmekte, iş makinaları ateşe verilmekte, şehirlerimiz bir savaş alanı haline getirilmek istenmektedir.

Gelinen noktada, DEAŞ terör örgütü sınırlarımızı tehdit ederken, PKK ve DHKP-C terörü de polislerimizin, askerlerimizin, halkımızın canına kastetmektedir.

Tüm bu saldırılarla hedeflenen, ülkemizde kaos ve karmaşa ortamı yaratmaktır. Saldırılar, milli birliğimize, kardeşliğimize kastetmektedir.

Masum insanların canına kastedenler, elbette bunun bedelini ödeyecek, kafa kesenler, ekmeğinin peşinde olan işçi kardeşlerimizi öldürenler ve bebek katledenler er geç hak ettikleri cezayı görecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür ve milletinin birlik ve bütünlüğüne, huzuruna kastedenleri en ağır biçimde cezalandırmaktadır ve cezalandırmaya da devam edecektir.

Verilen bu mücadelede, kaybettiğimiz canların acısı yüreğimizi dağlamaktadır. Nereden gelirse gelsin, terörün vahşice şehit ettiği askerlerimiz, polislerimiz, işçi kardeşlerimiz ve vatandaşlarımızın kanı yerde kalmayacaktır.

Dökülen kanın son bulması yönünde devletimizin attığı adımları destekliyor, terör örgütlerinin topraklarımızdan ve sınırlarımızdan temizlenmesi için misliyle mukabele edilmesi ve her türlü önlemin alınmasını, her türlü girişimin yapılmasını istiyoruz.

Halkımız, yaratılmak istenen kaos, karmaşa, korku ortamına prim vermeyecektir. Halkımız, devletine duyduğu güvenle, bu zor günlerin atlatılması için üzerine düşen görevi yapacaktır.

TES-İŞ topluluğu olarak alçakça ve haince saldırı yapanları, içeride ve dışarıda terör örgütüne destek verenleri lanetliyor, terörün sınırlarımızdan ve topraklarımızdan kazınması için her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumuzun bilinmesini ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulmasına hiçbir şekilde fırsat vermeyeceğimizi belirtiyoruz. Vatanımızın birlik ve beraberliği uğruna şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralı güvenlik güçlerimize de acil şifalar diliyoruz” Haber Merkezi

31 Tem 2015 - 19:49 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.