Tır sürücüsü gümrükte kalp krizi geçirip öldü

Kapıkule Gümrük Kapısı'ndan işlemlerinin yapılması için sıra bekleyen TIR sürücüsü 62 yaşındaki Ahmet Bayram,

Kapıkule Gümrük Kapısı'ndan işlemlerinin yapılması için sıra bekleyen TIR sürücüsü 62 yaşındaki Ahmet Bayram, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Almanya'nın Hamburg kentinden aldığı ikinci el dorseleri geçici plakalı TIR ile Irak'a taşıyan sürücü Ahmet Bayram, geçen cuma günü Türkiye'ye giriş yapmak için Kapıkule Sınır Kapısı'na geldi. Geçiş yapmak için yatırması gereken teminatı yatırmadığı için 3 gündür Kapıkule Sınır Kapısı'nda bekleyen Bayram, saat 16.30 sıralarında çay içmek için lokantaya yürürken bir anda yere yığıldı. Diğer sürücülerin ayıltmaya çalıştığı Bayram'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Kapıkule Sınır Kapısı'nda hazır bekletilen ambulansın sağlık ekibi Bayram'a müdahale etti. Daha sonra Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırılan TIR sürücüsü Ahmet Bayram burada yaşamını yitirdi. Sürücü arkadaşları, evli ve 2 çocuk babası olan Ahmet Bayram'ın geçen yıl kalp rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olduğunu söyledi. Edirne Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Bayram'ın cenazesi memleketi Elazığ'ın Palu İlçesi'ne gönderilecek.

13 Tem 2010 - 23:49 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.