TOKİ SONUNDA VATANDAŞI DUYDU GELİŞMELER MERAK EDİLİYOR

Haber: Faik Akgün - Geçtiğimiz gün,   STK temsilcileri ile  oda başkanlarının ve  usta gazeteci Nafiz Koca’nın Kanal 23 ‘te yayımlanan programında,  göreve davet ettiği TOKİ yetkilileri  vatandaşın sesini duydu.

TOKİ SONUNDA VATANDAŞI DUYDU GELİŞMELER MERAK EDİLİYOR
TOKİ SONUNDA VATANDAŞI DUYDU GELİŞMELER MERAK EDİLİYOR
+1
Video için play'e tıklayın

Şehrin tek yürek olarak görevinin gereğini yapmaya davet ettiği TOKİ yetkilileri sonunda vatandaşın sesini duydu. İncelemelerde bulunmak üzere Ankara’dan gelen yetkililer Mustafapaşa Mahallesi TOKİ alanını ziyaret etti. Mağdur vatandaşlarla da bir araya gelen TOKİ yetkilileri vatandaşların talebini aldı.

TOKİ Yetkililerinin Mustafapaşa Mahallesi’nde yaptığı incelemelere mahalle muhtarı Yusuf Çakmak da refakat etti. TOKİ yetkilileri ziyaretleri kapsamında, TOKİ konutlarının inşası sırasında arazisi işgal edilen vatandaşla da bir araya geldi. Mağdur vatandaş arsasından bina girişi verilmek istendiğini ifade ederek buna izin vermeyeceğini belirtti. TOKİ yetkilisinden kendisine yapılan haksızlığın önüne geçilmesini istedi.

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremde, fırını yıkılan depremzede vatandaşı da dinleyen TOKİ yetkilileri vatandaşın fırının yeniden inşa edileceği alanın belirlenmesi çalışma yapacaklarının sözünü verdi. Mustafapaşa Mahallesi Muhtarı Yusuf Çakmak’tan depremzede vatandaşların konutlar ile ilgili olarak dile getirdiği rahatsızlıkları da dinleyen yetkililer sorunları çözeceklerini kaydettiler. Pazar gününe kadar ilimizde olacağı öğrenilen yetkililerin mağduriyetlerin giderilmesi noktasında nasıl bir çalışma yapacakları vatandaşlar tarafından heyecanla bekleniyor.

04 Haz 2021 - 16:03 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ömer Gakgo - Koskoca mahalle geri dönüşüme uğramış, yüzlerce insanın mağduriyeti giderilmiş, devlet 5 milyar TL'yi 20 yılda geri dönmek üzere Elazığ'a aktarmış. Bu kadar dev hizmetin karşılığında bir vatandaşın boruları patlamış diye gölge düşürülmesin. 18 aydır tozun toprağın içinde kaldım diyor vatandaş; e deprem oldu gakgom! evler yıkıldı, yenisi yapıldı. Keyfine kimse toz çıkarmadı. Pireyi deve yapmanın lüzumu yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 16:03