Trenle Gezi Turları Başlıyor

Kiler turizm tarafından düzenlenen tren turlarının ilki 23Mart Cumartesi günü başlıyor.

Trenle Gezi Turları Başlıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Kiler turizm yetkili Serkan Celayir konu hakkında yaptığı açıklamada,” Turizm potansiyeli oldukça yüksek olan ilimiz de farklı turizm alanları oluşturmak adına yaptığımız çalışmalar neticesinde hafta sonları şirketimiz Baskil ilçemizin, Fırat nehri sahil köylerine tren ile dağ doğa yürüyüşleri, köy gezileri gibi etkinlikler düzenleyecektir ilimizde bir ilk olacaktır.” Dedi.

Hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri Elazığ Tren Garından hareket edecek gezi treni Baskil’in sahil köylerinden Kadıköy’ e varacağını belirten Celayir,” 23 Mart 2019, Saat 7.30 tren garında toplanacağız. Saat 20.00 de Elazığ’dan hareket edeceğiz. Tren ile 2 saat yolculuk, Yolculuk sırasında trende kahvaltı ve Saat 10 gibi trenden iniş, 2 saat yürüyüş çevre gezisi doğayı tanıma etkinliği, saat 12.30 mangal partisi yaklaşık 2 saat, yemek sonrası közde çay ikramı çay sonrası oyunlar etkinlikler ve saat 16.39 gibi tekrar tren ile Elâzığ merkeze dönüş yapacağız. Rezervasyon numaramız 530 666 54 30 dur.” Diye konuştu

14 Mar 2019 - 15:39 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.