TÜMSİAD'dan AÇIK'a şükran plaketi

TÜMSİAD Elazığ Şubesi Başkanı Süleyman Şeker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ı ziyaret ederek

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Elazığ Şubesi Başkanı Süleyman Şeker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ı ziyaret ederek, şehrimizde gerçekleştirdikleri örnek çalışmalarından dolayı bir şükran plaketi takdim etti.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Elazığ Şubesi Başkanı Süleyman Şeker ziyarette yaptığı konuşmada, Prof. Dr. Açık’ın bilgi ve birikiminden yararlanmak istediklerine vurgu yaparak; “Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yasemin Açık Hocamız şehrimizde örnek projeler ve güzel hizmetler gerçekleştirmektedir. Kendileri hem bir dernek başkanı olarak hem de bir iş kadını olarak başarılı hizmetler ortaya koymaktadır. Başkanımızın bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanmak isteriz. Kendilerinin örnek çalışmaları bizler gibi Sivil toplum kuruluşlarını da teşvik etmektedir. Başkanımızın örnek çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu teşekkürümüzün bir ifadesi olarak kendilerine bir plaket takdim ediyoruz.”dedi.

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık ise, TÜMSİAD’ın Elazığ’da çok kısa bir süre de çok önemli bir mesafe kat ettiğini ve çok güzel çalışmalar yaptığını belirterek; “TÜMSİAD gibi değerli bir sivil toplum kuruluşumuzun bu anlamlı plaketinden çok duygulandım. Sayın Başkanımızın nezdinde tüm dernek üyelerimize teşekkür ediyorum. TÜMSİAD, 6 ay gibi kısa bir süre önce şehrimizde kurulmasına rağmen çok güzel çalışmalar gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce de Güç Panel fabrikasının temelini attılar. Bu tür girişimlerin şehrimize güç katacağına inanıyorum.”şeklinde konuştu.

ELİKAD olarak bugüne kadar çok sayıda proje gerçekleştirdiklerini bundan sonra yeni projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Prof. Dr. Yasemin Açık şunları kaydetti; “Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasında STK’ların önemi çok büyüktür. Bundan sonra birlikte hareket ederek güzel projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Şehrimizin bu tür çalışmalara ihtiyacı var. İnşallah şehrimize hep birlikte güzel hizmetler gerçekleştireceğiz. Sizlere tekrar bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum”.

Konuşmaların ardından TÜMSİAD Elazığ Şubesi Başkanı Süleyman Şeker, Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a bir şükran plaketi takdim etti.

29 Tem 2011 - 23:59 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.