TÜRKOĞLU’DAN ZAMMA TEPKİ

Elazığ Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Bağ-Kur Ve SGK Primlerine Gelen Zamma Tepki Gösterdi.

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, BAĞ-KUR ve SGK primlerine gelen zamlara ilişkin açıklama yaptı.

Asgari ücrete yapılan zammın ardından küçük esnafın özellikle BAĞ-KUR ve SGK primlerindeki artışlardan dolayı sıkıntıya girdiğini belirten Başkan Türkoğlu, "Bağ-Kur, Elektrik Ve Doğalgaz Faturalarında İndirim istediklerini söyledi.

Türkoğlu; “Bilindiği üzere bundan yaklaşık 10 gün önce Sayın Cumhurbaşkanımız asgari ücrete zam yaptı. Tabii ki bundan büyük bir keyif aldık. Asgari ücretle çalışan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ama anlamadığım bir tek konu var. Bu asgari ücrete zam geldikten sonra neden küçük esnafın üzerine daha çok gidiliyor? Yani küçük esnaf gerçekten bütün süreçlerden geçiyor. Bir yıl içerisinde yüzde 100 BAĞ-KUR’a zam, yüzde 200- 250 elektriğe zam, doğalgaza zam, kira ve her şeye zam geldi. Maalesef küçük esnaf olarak çok tepkili ve sitemliyiz. Rabbim küçük esnafın yar ve yardımcısı olsun çünkü berberler günübirlik geçinen meslektaşlarımızdır. Günübirlik geçinen esnaflar gerçekten büyük bir sıkıntı yaşıyor. Bu sıkıntıda biz devlet büyüklerimizden ve ilimizi yöneten büyüklerimizden talebimiz, ne olursa olsun gerçekten BAĞ-KUR, elektrik ve doğalgazın indirimini istiyoruz. Çünkü esnafın ayakta durabilmesi için bu tür destekleri alması gerekiyor. Bu tür destekleri almadığı müddetçe gitgide esnaf artık kepenk indirmek durumunda. Çünkü maalesef kötü bir süreç geçiriyoruz.” Dedi.

11 Tem 2022 - 01:53 Elaziğ- Gündem

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ali Haydar - Yirmi liralık tıraşı 40-50 TL.ye çıkarırken HOŞ,kendi primini artışına gelince gıdı meeee.Vergi vermiyorsunuz,ne güzel.Neyinize zam geldi de tıraşı artırdınız,artist.Aynı havluyu, silkele onlarca kişinin boynuna as,utanmadan konuş.Elazigda olan bu berber pisliği Türkiye'nin hiçbir yerinde yok.Halk susmuş,bu mikroplar konuşuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Temmuz 01:53