Türkoğlu’ndan Katılım Sitemi

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası bayan kuaförlerine yönelik eğitim düzenledi. Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türoğlu eğitimin beklenen ilgiyi görmemesi nedeniyle kuaförlere sitem etti.

Türkoğlu’ndan Katılım Sitemi
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası, bayan kuaförlere yönelik kalıcı makyaj, cilt bakımı ve kaş kontürü eğitimi verdi. Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlen eğitime Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve bayan kuaförler katıldı. Güzellik uzmanı eğitmenler, Gökçen Gökçe, Şevval Özçelik ve Onur İşim, tarafından kalıcı makyaj, cilt bakımı ve kaş kontürü eğitimi verildi.

“Maalesef Katılım Sayımız İstediğimiz Kadar Değil.”

Programda açıklamalarda bulunan Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, eğitimin beklenen ilgiyi görmemesinden dolayı sitem etti.

Başkan Türkoğlu; “Bugün Malatya’dan Gökçen hanım, Şevval hanım ve Onur İşim ilimize gelerek meslektaşlarımıza; kalıcı makyaj, cilt bakımı ve kaş kontürü eğitimi verdiler. Biz, eğitmenleri esnaflarımıza getirmek için mücadele ediyoruz. Salonda tüm kuaför ve güzellik merkezi çalışanlarının olmasını temenni ederdim. Maalesef katılım sayımız istediğimiz kadar değil. Bunun içinde esnaflarımıza biraz kırgınlığım var. Biz bu organizasyonu düzenlemek için çok mücadele ediyoruz. Esnaflarımız bu programlara katılmış olsaydılar çok mutlu olurduk. İnşallah eğitime gelen meslektaşlarımıza faydalı olur. Eğitim veren hocalarımız Türkiye’de tanınmış insanlar. Ben eğitmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

22 Haz 2021 - 15:31 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.