Uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da uyuşturucu madde ticareti yapan 2 şüpheli tutuklandı.

Elazığ’da uyuşturucu madde ticareti yapan 2 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesi için çalışma yaptı. Polis, yaptığı çalışmada İcadiye Mahallesinde bulunan metruk binanın önünde 2 şüpheli tespit etti. İki şüpheliyi gözaltına alan ekipler ardından bina içerisinde bulunan iki şüpheli daha yakalayarak gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 2’si tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerin üstünde yapılan aramada 2 fişek esrar maddesi, 6 adet extacy hap ele geçirilirken metruk bina da yapılan arama da ise 93 adet extacy hap 13 gram metanfetamin ve 800 gram kubar esrar ele geçirildiği öğrenildi.

21 Ağu 2018 - 18:11 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.