Vali Erkaya Yırık, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, ilçe gezileri kapsamında,  bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Karakoçan İlçesini ziyaret etti.

Vali Erkaya Yırık, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor
Vali Erkaya Yırık, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

Ziyaret gezisinde Vali Yırık’ın beraberinde İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutanı Kıd. Albay Ali Yıldız ve kamu kurum ve kuruluş müdürleri de hazır bulundu. İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin tarafından karşılanan Vali YIRIK, yeni atanan Kaymakam Şahin’i makamında tebrik ederek ilçe hakkında brifing aldı.

Vali Erkaya Yırık ve beraberindeki heyet daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Vali Yırık ilçe genelinde gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Akabinde Karakoçan İlçe Devlet Hastanesine geçen Vali Yırık, Başhekim Op. Dr. Akan Yeniçerioğlu’ndan Covid-19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirler hakkında bilgiler aldı.

İlçede yapılan Jeotermal sondaj çalışması sonucu bulunan termal su kaynağını da yerinde inceleyen Vali Yırık, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Vali Yırık, son olarak Karakoçan ilçesi giriş ve çıkışında bulunan Polis Uygulama Noktasını ziyaret ederek güvenlik personellerinden uygulamalar hakkında bilgiler aldı ve çalışmalarında başarılar diledi.

25 Ağu 2020 - 12:00 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.