Vali Erkaya Yırık Talimat Verdi, Veysel Keke’nin Tedavisine Başlandı

Geçtiğimiz gün Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında denetimlere katılan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, cadde üzerinde karşılaştığı maske satan Parkinson hastası Veysel Keke’nin maskelerini satın alıp, rahatsızlığı ile ilgili bilgileri aldıktan sonra ilgilenilmesi için talimat vermişti. Bu görüntüler sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşılarak Vali Yırık’ın bu davranışı her kesimden takdir toplamıştı.

Vali Erkaya Yırık’ın talimatı sonrası Elazığ Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu harekete geçerek bugün Veysel Keke’yi evinden aldı ve Fethi Sekin Şehir Hastanesine götürdü. Parkinson hastası olan Veysel Keke, muayene ettirildikten sonra ilaç tedavisine başlandı. Ayrıca Veysel Keke’ye engel durumuyla ilgili heyet raporu aldırılarak Elazığ Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından engelli maaşı bağlandı.

Vali Erkaya Yırık’a memnuniyetini dile getiren Veysel Keke: “Sayın Valime çok teşekkür ederim, bana bir baba ve ağabey gibi sahip çıktı. Allah ondan razı olsun, onu başımızdan eksik etmesin.” dedi.

27 Eyl 2020 - 12:46 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.