Vali Kaldırım'dan köylere ziyaret

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ'ın merkeze bağlı köylerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı, vatandaşların talep ve sorunlarını yerinde dinledi.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ'ın merkeze bağlı köylerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı, vatandaşların talep ve sorunlarını yerinde dinledi.

Bağlarca Köyü köy içi stabilize yol çalışmasını inceledikten sonra Yalnız Köy'üne geçen Vali Kaldırım, yapımı İl Özel İdaresince üstlenilen Yalnız Köy ile Sarı Yakup arasında kalan yol yapım çalışmalarını denetleyerek İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Şiş ve Cemil Yatkın ile Köy Muhtarı Resul Ayaz'dan son bilgileri aldı.

Ardından Yalnız Köyü Payamlıklar mevkiinde bulunan üzüm bağlarında incelemelerde bulunan Vali Kaldırım, daha sonra Yurtbaşı Beldesi'nde Beydoğmuş Köyü ile Sekü Mezrası arasında kalan kısmında İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden yol yapımı çalışmalarını yerinde inceleyerek Köy Muhtarı Mehmet Topçu ve yetkililerden bilgi aldı.

Mezrada vatandaşlarla sohbet eden Vali Kaldırım, yollarının hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Vatandaşımızın gittiği her yerde bizler de hizmetlerimizle her daim yanlarında olacağız. Yolumuz beldemize, ilçemize ve mezramıza hayırlı olsun" dedi.

20 Haz 2018 - 10:36 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.