VALİ TORAMAN EVLERİ YAĞIŞTAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Cumhuriyet Mahallesi Akgün Sokak'ta evleri yağıştan etkilenen vatandaşları ziyaret etti.

VALİ TORAMAN EVLERİ YAĞIŞTAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ’da geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde etkili olan sağanak ve dolu yağışı kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Yaşanan felakette vatandaşlar zor anlar yaşadı. Birçok dükkan ve evi ise su bastı.

Yağıştan en çok etkilenen bölgelerden birisi de Cumhuriyet Mahallesi oldu. Sağanak yağmur sonrasında vatandaşların evlerini su bastı. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman beraberindeki heyet ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi Akgün Sokak'ta evleri yağıştan etkilenen vatandaşları ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

05 May 2022 - 13:37 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.