VALİ TORAMAN KOLTUĞUNU 4. SINIF ÖĞRENCİSİ ALPER’E DEVRETTİ

Elazığ’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Vali Dr. Ömer Toraman koltuğunu 4. Sınıf öğrencisi Alper Toker’e devretti. Toker'in ilk isteği ise okul bahçesine asfalt dökülmesi oldu.

VALİ TORAMAN KOLTUĞUNU 4. SINIF ÖĞRENCİSİ ALPER’E DEVRETTİ
VALİ TORAMAN KOLTUĞUNU 4. SINIF ÖĞRENCİSİ ALPER’E DEVRETTİ
Haber albümü için resme tıklayın

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, koltuğunu Yunus Emre İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Alper Toker’e devretti. Vali Toraman makamını devrettiği Toker’e valinin görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verdi. Vali Toramanın makamına oturan Toker, makamın kendisine verilmesinden ötürü memnuniyetini dile getirerek, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Ardından Toker, arkadaşlarının oyun oynarken düşmemeleri için okul bahçesine asfalt döşenmesini istedi.

Konuşmaların ardından Vali Toraman, Toker ve yanındaki arkadaşlarına çeşitli hediyeler takdim etti. Son olarak makam aracına binen minik vali Toker, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa geçti.

24 Nis 2022 - 13:33 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.