VALİ VE İL YÖNETİCİLERİ DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve il yöneticileri, 24 Ocak depreminin ikinci yıl dönümü nedeniyle depremzede ailelerle bir araya geldi.

VALİ VE İL YÖNETİCİLERİ DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ
VALİ VE İL YÖNETİCİLERİ DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ
+1
Haber albümü için resme tıklayın

24 Ocak 2020 tarihinde ilimizde meydana gelen depremin yıl dönümü münasebetiyle Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve eşi Neşe Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve eşleri ile Vali Yarımcıları; Abdulkerem Abbasoğlu, Recep Gündüz, İsmail Alsancak,, AFAD Müdürü Osman Pıhtılı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Hikmet Şişecioğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ,İl Sağlık Müdürü Cahit Polat, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ali Sait Çeçen ziyaret ederek depremzede vatandaşlarımızın yanlarında oldular.

23 Oca 2022 - 19:40 Elaziğ- Gündem

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.