Vali Yırık Kovancılar İlçesini Ziyaret Etti

Vali Erkaya Yırık, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Kovancılar İlçesini ziyaret etti.

Vali Yırık Kovancılar İlçesini Ziyaret Etti
Vali Yırık Kovancılar İlçesini Ziyaret Etti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Vali Yırık’a İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutanı Kıd. Albay Ali Yıldız ve kamu kurum ve kuruluş müdürleri eşlik etti. Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu tarafından karşılanan Vali YIRIK, Kaymakamlığı ziyaretinde Kaymakam Karaloğlu’ndan İlçe hakkında brifing alarak, değerlendirmelerde bulundu.

Kaymakamlık şeref defterini imzalayan Vali Yırık beraberindeki heyetle birlikte daha sonra Kovancılar Belediyesine geçti. Belediye Başkanı Hacı Akpınar’dan, yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgiler alan Vali Yırık’a SODES Projesi kapsamında kursiyerler tarafından yapılan el emeği tablo Belediye başkanı tarafından takdim edildi.

Vali YIRIK, daha sonra kronik rahatsızlığı nedeniyle birçok cerrahi operasyon geçiren ilçe sakinlerinden Esra Çiftçi’yi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İlçenin sosyo-ekonomik verilerini değerlendiren Vali yırık son olarak İlimizin ilk entegre kaz çiftliği olan Altınkaz Kaz Çiftliği’ni yerinde inceleyerek yaklaşık 15 Milyon TL. yatırım yapan işletme sahibi Edip Yıldırım’dan faaliyetleri hakkında bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledi.

13 Ağu 2020 - 11:52 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Nihat AYDIN - Bu sade fotolardan önce birde korumaların halkı ite kaka açtıkları yollardan yürümeseniz.

sayın vali biraz mütevazi olup KALDIRIM gibi halka daha yaklaşsanız.

bazende kimselere haber vermeden gerçek sorunları görmek için tedbili kıyafetle gezseniz denetleseniz..

trafikler yolu açacak istediğin yere kısa sürede gidecek oh bu şehrin trafiği ne kadar rahat diyeceksiniz gibi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 11:52