"VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ"

HABER: GÜLÇİN TURGUT - Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Odası Hakan Albayrak, esnafın iyi ve kötü gününde yanında olacaklarını belirtti.

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Odası Genel Kurulu’nda 714 oy alarak başkanlığa seçilen Hakan Albayrak oy veren vermeyen tüm esnaflara teşekkür ederek, "Artık iş zamanı. Seçim sürecinde verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışmalarımıza başladık. Rabbim bizleri utandırmasın." dedi.

"Elazığ Esnaf Ve Sanatkârlar Karma Odası Başkanlığı olarak esnafımızın sorunlarını çözmek için göreve geldik."diyen Başkan Albayrak; esnafların sıkıntılarını bildiklerini, sorunlara çözüm bulunması noktasında gereken herşeyi yapacaklarını söyledi.

Esnafı terk edilmişlik durumundan kurtaracaklarını ve odanın gücünü hisseder hale getireceklerini kaydeden Albayrak; ""2022 Yılı Ocak Ayı'nın 15'inde yapılan seçimlerde bizlere oy veren, oy vermeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Artık çalışma zamanı. Seçim döneminde verdiğimiz sözleri yerine getirme zamanı artık. Bizim, kasap arkadaşlarımıza sözümüz vardı. Onların sorunlarını çözmek için uğraşacağız. Kırtasiyeci arkadaşlarımıza sözümüzü yerine getireceğiz. Yılda bir kere Büyük AVM'lerde satış yaptırmayacağız. Mermerciler Sitesi için uğraşacağız. Küçük esnaflarımız için AKSA'yla görüşme halindeyiz. Elektrik indirimi almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda hayata geçireceğimiz projelerimiz ilk etapta bunlar. Diğer projelerimizi de zamanla açıklayacağız inşallah."dedi.

25 Oca 2022 - 17:20 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mesut Kahraman - Sayın yetkililer ilk yerleşik genelevler Osmanlı'da 1812 yılında II. Mahmut döneminde açıldı. Resmi ilk umumhaneler ise, 1884 yılında II. Abdülhamit'in izniyle (“kerhane yönetmeliğiyle”) Galata ve Pera'da açıldı.1 Mar 2018 şimdi: ben pezevenk değilim kadın kızda saymıyorum sizlere merhaba dedik diye kardeşini bana ver onu bana ver şunu bana ver olmaz siz fetocu olabilirsiniz veya diğeri biz anamızı bacımızı sikmiyoruz sizler yapıyor olabilirsiniz bizim bir aile ortamımız var yasak kurallarımız var siz çevre halkı olarak bizleri yanlış tanıyorsunuz farklı eğitiliyorsunuz yanlış kurallar bilgiler ediniyorsunuz kimin karşı kızlarıyla fingirdeşmek istiyorsanız onun yanına gidin trafik kazası gibi ecelinize susamışsınız bizden uzak durun cinsel ilişki için genelevler var İnternet siteleri var onlara gidin yetkili ilgili makamlara iletirim gereken yapılsın saygılarımla teşekkürler..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ocak 17:20