Woswoslar çekimlerin vazgeçilmezi oldu

1980’lerin lüks araba markalarından biri olan Volkswagen- Kaplumbağa otomobilleri günümüzde düğün fotoğraf çekimlerinde kullanılıyor.

Sevda Demir

Bir zamanların en lüks araba markalarından biri olan Volkswagen- Kaplumbağa otomobilleri günümüzde de eski cazibesini sürdürüyor.

İlk modeli 1959 yılında piyasaya sürülen Volkswagen- Kaplumbağa otomobilleri Türkiye’de de büyük rağbet görmüştü. Teknolojik gelişmelerle birlikte üretimi durdurulan Kaplumbağa otomobilleri, uzun yılların ardından nostalji olarak kullanılıyor.

Elazığ’da 5 adet olduğu bilinen Volkswagen- Kaplumbağa otomobilleri görüntüsü otomobil sevenlerin ilgisini çekiyor.

Elazığ’da Volkswagen- Kaplumbağa otomobili bulunan Enes Dumandağ, 1979 model aracıyla Elazığ halkına nostalji hizmeti sunuyor. Aracını genellikle düğün çekimlerinde kullandığını belirten Dumandağ, “Elazığ’da bu sene bu araçtan arttı. 4-5 tane bu araçtan var. Genelde çekim amaçlı kullanıyoruz. Düğün fotoğrafları üzerine çok fazla çekim yapıyoruz. Müşterilerde bayağı talep ediyor bu otomobilleri. Bu aracımızı kiralalaya biliyoruz ama kullanımı zor olduğu için şoför nezaretinde kullanımını öneriyoruz. Araç çok eski olduğu için vites kutusunda sıkıntılar var. Direksiyonu ağır. Tekerlekleri biraz zor dönüyor. Aracımız şuan LPG’li. Saatte 100 Km hız yapabiliyor.” dedi.

21 Ara 2015 - 17:59 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.