Yangın paniğe neden oldu

Elazığ'da bir evin bahçesinde bulunan tandır ve mutfak olarak kullanılan kilerde çıkan yangın, paniğe neden oldu.

Elazığ'da bir evin bahçesinde bulunan tandır ve mutfak olarak kullanılan kilerde çıkan yangın, paniğe neden oldu.

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Sürsürü Mahallesi Cihan Sokak'ta bulunan müstakil bir evin bahçesinde meydana geldi. Mehmet Gencer'e ait evin kilerinde ekmek pişirildiği sırada yangın çıktı. Yangın büyüyerek samanlığa da sıçradı. İlk önce ev sakinlerinin müdahale ettiği yangına, daha sonra, olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın evlere sıçramadan önlendi. Saman ve kilerde bulunan malzemelerin yandığı olayda 1 kişi de dumandan etkilendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

13 Tem 2015 - 15:07 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.