Yanılmaz Ak Parti teşkilatıyla biraraya geldi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen tematik iftar programları kapsamında bu kez AK Parti teşkilat mensupları ağırlandı.

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen tematik iftar programları kapsamında bu kez AK Parti teşkilat mensupları ağırlandı.

Elazığ Belediyesi tarafından Kültür Park Mamurt’ül Aziz Salonu’nda düzenlenen iftar programına, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, ilçe ve belde belediye başkanları İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ile teşkilat mensupları katıldı.

İL BAŞKANI GÜRGÖZE: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Ramazan ayının fazileti ve önemine vurgu yaptığı konuşmada, “Bizler AK Parti çatısı altında bir araya gelmiş büyük bir aileyiz. Aramızda paylaşma duygusunu güçlendiren bu programın çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Birliğimiz daim olsun, davamız daima baki olsun. Yolumuz ak, davamız Hak olsun.” Dedi.

BAŞKAN YANILMAZ: “ELAZIĞ’DA RAMAZAN AYI DOLU DOLU YAŞANIYOR”

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise zamanın en kıymetli olduğu Ramazan ayının Elazığ’da dolu dolu yaşandığını ifade ederek, “Ahmet Aytar Meydanı’nda kurduğumuz iftar çadırında yüzlerce kişiyi ağırlıyoruz. Harput ve Kültür Park’ta düzenlediğimiz geleneksel Ramazan programlarımız devam ediyor. Yine Kültür Park Camii’nde Kabe-i Şerifin kapısına ait tek parça halindeki mukaddes 3 örtüsünden birisini sergiliyoruz” dedi.

Başkan Yanılmaz konuşmasında, veren elle alan elin birbirini görmeden buluştuğu Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı’nda da ihtiyaç sahiplerine destek sağlandığına vurgu yaptı.

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen tematik iftar program sayısını bu yıl artırarak daha geniş kitlelere ulaştıklarını dile getiren Başkan Yanılmaz, “Daha önceki iki yılda olduğu gibi bu yıl da ilk kez oruç tutan çocuklarımızı ve ailelerini iftar programında ağırlayacağız. Yine Ramazan bayramı için şehir dışından gelen konuklarımızı da son 10 gün içinde düzenleyeceğimiz bir programda ağırlayacağız” diye konuştu.

Başkan Yanılmaz’ın ardından söz alan konuklar da, birlik-beraberlik mesajı vererek, düzenlenen programdan dolayı Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler.

23 Haz 2016 - 12:41 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.