Yanılmaz'dan Mesaj Var...

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz “Babalar Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz “Babalar Günü” dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Baba sevgisinin kelimelerle anlatılamayacak kadar büyük ve satırlara sığmayacak kadar derin olduğunu ifade eden Başkan Mücahit Yanılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Varlıklarıyla bizlere güven veren babalarımız yaşamımız boyunca insanoğlu için zorluklar karşısında güçlü olmanın adeta sembolü olmuşlardır. Özellikle içinde bulunduğumuz toplumumuzda aile bağlarının korunmasında büyük pay sahibi olan babalarımız, gerek İslam dininde ve gerekse Türk örf ve adetlerinde, önemli bir konumda yer almaktadırlar.

Sevgisini çoğu zaman dışa vuramazsa da, onu her zaman yüreğimizde hissettiğimiz babaların bu mutlu gününü kutluyor, hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

15 Haz 2014 - 16:45 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.