Yeni Nesil Excımer Lazer Cihazı Tanıtılacak

Üniversal Göz Merkezi'nde hizmete sunulan Yeni Nesil Excımer Lazer Cihazı, 4 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek programla tanıtılacak.

Üniversal Göz Merkezi Kurumsal Satış Pazarlama Müdürü Kübra Bakır, Günışığı Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Elazığ'da hizmet veren Universal Göz Hastanesi'nde, Yeni Nesil Excımer Lazer Cihazı ile Miyop, Hipermetrop ve Astigma rahatsızlıklarının anında tedavi edildiğini söyledi. Cihazın Türkiye'de 3 adet bulunduğunu, bunlardan birinin de Universal Göz Hastanesi'nde hizmet verdiğini belirten Bakır, "Cihaz 2019 Ağustos ayı itibariyle hastanemizde hizmet veriyor. Bu cihazda şöyle bir özellik var. Akıllı yüzey teknolojisi sayesinde hastalar hiçbir şekilde göze dokunulmadan gözlüklerinden kurutulabiliyorlar. Sadece 30 saniyede gözlüklerinden ömür boyu kurtulabilirsiniz. İşlem tamamen hastanın korneasına uygunluğu ile alakalı. Korneanız ve yaşınız uygunsa, 40 yaşından önce yapılıyor genellikle, korneanız uygunsa eğer Smart Surface Akıllı Yüzey Tekonoljisi ile sizi gözlüklerinizden tamamen kurtarabiliyoruz." diye konuştu.

30 Ara 2019 - 16:06 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.