Yılbaşında Her Sofraya Uygun Bir Banvit Var

Yeni yılı sevdikleriyle birlikte karşılamak ve özel sofralar kurmak isteyenler için  Banvit’in geniş ürün yelpazesiyle unutulmaz lezzetler hazırlamak mümkün... Banvit, bütün hindi, yarım hindi, hindi but ve roaster gibi klasik lezzetlerin yanı sıra damak tadına düşkün olanlar için nugget, jumbo sosis, hindi füme gibi  şarküteri ürünleriyle pratik lezzetler de sunuyor...

Yılbaşında Her Sofraya Uygun Bir Banvit Var
Yılbaşında Her Sofraya Uygun Bir Banvit Var
Haber albümü için resme tıklayın

Yeni yıl akşamına yakışacak lezzetli ve doyurucu sofralar kurmak isteyenlere Banvit’te bol çeşit ve seçenek var. Bu yılbaşında “lezzetler bir, kalpler bir” diyen Banvit’in, ana yemekler için hindi ve tavuk ürünleri, ara sıcaklar ve atıştırmalıklarda ise nuget, cordon bleu, kadınbudu veya piliç köfte gibi pişirilmeye hazır ürünler ve fark yaratacak lezzetlerde de jumbo sosis, hindi füme, piliç jambon ve salam gibi şarküteri ürünleriyle, her şey sizin mutfaktaki ilhamınıza kalıyor...

Yılbaşı sofralarının baş tacı bütün hindi

Uzun yıllardır hindi üretimi de gerçekleştiren Banvit, bu yılbaşında da lezzet dolu ve keyifli sofralar kurmak isteyen kalabalık aileler için bütün hindi, çekirdek aileler için yarım hindi veya hindi but seçeneklerini sunuyor. Banvit, “biz tavuk lezzetinden vazgeçemiyoruz” diyenlere de fırınlık iri piliç olan roasterdan oluşan piliç kategorisindeki ürünlerini öneriyor. Ayrıca hem hindi hem de roaster ürünleriyle birlikte tarif kitapçığı, pişirme poşeti ve termometresi hediye ediliyor. Pişirme poşeti, pişme süresini kısaltıp, hindi veya roasterın kendi suyu ve buharında pişerek daha lezzetli, sulu ve yumuşacık olmasını sağlıyor. Hindi veya roasterınızın tam olarak piştiğini ve servise hazır olduğunu, pişirme termometresinin üzerindeki düğme yukarı çıktığında kolaylıkla anlayabiliyorsunuz. Hediye edilen tarif kitapçığında iç pilavlı hindiden, tarhun soslu roastera kadar farklı tarifler, termometrenin nasıl kullanılacağı, doğru pişirme yöntemleri ve servis önerileri gibi pek çok faydalı bilgi yer alıyor. Deneyebileceğiniz daha fazla yılbaşı tarifini ise Banvit’in Youtube kanalında bulmanız mümkün.

Aperatiflerlerin adresi de Banvit

Yılbaşı sofrasında aperatif lezzetlerle zenginleştirmek isteyenler için de nuggettan, cordon bleu’ya kadar geniş bir yelpaze sunan Banvit, şarküteri ürün grubuyla da dikkat çekiyor. Tütsülenmiş lezzetiyle jumbo sosis, hindi füme, piliç jambon ve salam gibi alternatifler, yine yılbaşı sofralarını zenginleştirecek Banvit ürünleri arasında yer alıyor.

24 Ara 2020 - 13:28 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.