Yılmaz MÜSİAD Dost Meclisi Konuğu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Elazığ Geleneksel olarak düzenlenen Dost Meclisi Toplantısının yeni dönem de ilk konuğu Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz oldu.

Yılmaz MÜSİAD Dost Meclisi Konuğu
Haber albümü için resme tıklayın

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ üyelerine Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) destek ve hibeleri hakkında bilgi verildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Gürkan; İlimizde yatırımların canlanması ve girişimciliğin desteklenmesi anlamında TKDK büyük öneme sahiptir. Öncelikle bu bilgilendirme toplantısı için bizlere zaman ayırdıkları için İl Koordinatörümüz Sertaç Yılmaz Beye teşekkür ediyorum dedi.

TKDK destekleri il ekonomisinin kalkınması adına büyük önem taşıdığına vurgu yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD)Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, MÜSİAD olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından sağlanan destekleri çok önemsiyoruz ve üyelerimiz arasında da bu desteklerden faydalanıp ilimize yeni yatırımlar yapıp ve istihdamı arttıran pek çok üyemiz bulunmakta. TKDK’nın İlimizde Tarımsal ve kırsal alanda vermiş olduğu destekler, ilimiz ekonomisini ve istihdamını canlandırılmasına olan katkısı oldukça önemlidir.

TKDK’nın Faaliyete geçtiği günden bugüne sunulan Projelerde ve alınan desteklerde ilimizin bugüne kadar en fazla destek alan iller arasında yer alması ve bu projelerin problemsiz olarak faaliyetlerine devam etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir.

Bu Başarıyı yakalamada emeği geçen TKDK İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Bey ve ekibini kutluyor, Başarılarının devamını diliyoruz dedi.

TKDK Elazığ İl Koordinatörü Yılmaz, bizleri konuk olarak davet eden MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan ve MÜSİAD üyelerine teşekkürlerini belirterek, “ Tekin Gürkan Başkanımıza ve yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. MÜSİAD Elazığ her dönemde olduğu gibi bu gün de bizleri bu sıcak dost meclisi ortamında konuk alarak kurumumuzdaki yeni gelişmelerden, desteklenecek olan faaliyetler hakkındaki bilgilendirmeleri birinci ağızdan üyelerine aktarmada gerçekten önemli bir görev üstlenmektedir. Bu sebeplerden dolayı Elazığ da Ekonomik faaliyet gösteren STK’lar içerisinde TKDK Desteklerinden en çok faydalanan ve projeleri hayata geçirme ve yatırıma dönüştürme noktasında oldukça başarılı olan bir Ekonomik Sivil Toplum Kuruluşudur” Dedi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun yapısı, faaliyetleri, IPARD I, IPARD II başvuruları, İlimize kazandırdığı yatırımlar, genel değerlendirmelerden bahseden Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz; Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu olarak onuncu başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunduklarını ifade ederek, Başvuru koşulları, gerekli belgeler, sözleşmenin gereklilikleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Toplantı sonrasında MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan tarafından TKDK İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz Beye MÜSİAD Elazığ’a vermiş oldukları desteklerden dolayı plaket takdiminde bulundu.

07 Nis 2021 - 14:11 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.