Başkan Aydın'dan Mevlid Kandili mesajı

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayınladı.

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Abdulkadir Aydın mesajında; kainatın şereflendiği gün olarak telakki edilen Mevlid Kandili’nin insanlığın da kurtuluşuna açılan bir kapı olduğunu belirterek şunları aktardı; "İki cihan Peygamberimizin dünyaya teşriflerini kutlarken, O’nun yaşantısı ve ahlakının da örnek alınması gerekiyor. Bugün hepimizin üzerinde durması gereken hususta Peygamber Efendimizin güzel ahlakı ve bizlere öğrettikleri olmalıdır. Bu gibi kutsi geceleri, fırsat bilip Rabbimize bağışlanmak için dualar etmeliyiz. Rahmet elçisi Hz. Peygamberimizin dünya’ya teşriflerini ifade eden Mevlid Kandili, Efendimizin bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, kısaca insanlığa sunduğu değerleri anlayıp, hayatımızı onun yüce ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme mevsimidir. Böylesine mübarek gün ve gecelerin tüm mazlum coğrafyalara birlik ve beraberlik getirmesini temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Horasanlı hemşehrilerimin ve İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun."

19 Kas 2018 - 08:28 Erzurum- Gündem

Mahreç   Erzurum


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.