Başkan Kılıç; 'Öğretmenlerimiz, yurdun dört bir yanını ilimle aydınlatan birer gönül insanıdır'

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, 'Öğretmenlerimiz, yurdun dört bir yanını ilimle aydınlatan birer gönül insanıdır' dedi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Öğretmenlerimiz, yurdun dört bir yanını ilimle aydınlatan birer gönül insanıdır" dedi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kılıç mesajında; “Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir. Tüm meslek grupları sizlerin elinde şekillenmektedir. Özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren değerli öğretmenler, sizlerin varlığıyla gelecekten en ufak kaygımız ve endişemiz yoktur. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin hakkını ödeyebilmemiz kesinlikle mümkün değildir. İşte bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyor, kendilerine minnet ve şükran duygularımı iletmek istiyorum" dedi.

23 Kas 2018 - 11:47 Erzurum- Gündem

Mahreç   Erzurum


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.