Başsavcı Bölükbaşı'ndan Başkan Orhan'a ziyaret

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı iade-i ziyaretleri kapsamında, Aziziye Belediye'sine misafir oldu.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı iade-i ziyaretleri kapsamında, Aziziye Belediye’sine misafir oldu.

Belediye hizmet binasında gerçekleşen ve karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçesiyle ilgili bilgiler verdi ve ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Başsavcı Bölükbaşı, Erzurum gibi tarihe beşiklik etmiş ve birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim bir Anadolu şehrinde görev yapmaktan gurur duyduğunu kaydetti.

Başsavcı Bölükbaşı, Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) 2018 yılı kararnamesiyle Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanmıştı.

Ziyaret karşılıklı başarı dileklerinin iletilmesin ve Başkan Orhan’ın hediye takdiminin ardından son buldu.

26 Ara 2018 - 11:29 Erzurum- Gündem

Mahreç   Erzurum


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.