Horasan'da sel sonrası dereler taştı

Erzurum'un Horasan ilçesine bağlı mahallelerde sel sonrası dereler taştı, yerleşim alanları su altında kaldı.

Erzurum’un Horasan ilçesine bağlı mahallelerde sel sonrası dereler taştı, yerleşim alanları su altında kaldı.

Horasan ilçesine bağlı Yazılıtaş, Danişment, Aktaş, Kadıcelal mahallelerinde etkili olan sağanak su baskınlarına neden oldu.

Kadıcelal mahallesinde etkili olan sağanak nedeniyle köyün ortasından geçen dere taştı, köyde bulunan bazı vatandaşlarının evlerini ve ahırlarını su bastı. Sel felaketinde can kaybının olmaması sevindirirken köyde otomobil ve traktörler de sular altında kaldı. Köylüler menfezlerin yerine köprü ve köyün ortasından geçen derenin ıslahının yapılmasını istediklerini dile getirerek yetkililerden yardım istedi.

06 Ağu 2018 - 09:08 Erzurum- Gündem

Mahreç   Erzurum


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.