Nusret Gökçe köyünü ziyaret etti

'Saltbae' hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, doğduğu şehir olan Erzurum'u ziyaret ederek köyüne gitti. Gökçe o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

’Saltbae’ hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, doğduğu şehir olan Erzurum’u ziyaret ederek köyüne gitti. Gökçe o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

Gökçe, memleketi Erzurum’un Şenkaya ilçesinde yaptırdığı cami ve külliyeyi ziyaret etti. Annesinin adına yaptırdığı cami ve külliyeyi ziyaret eden Gökçe büyük bir ilgiyle karşılandı. Külliyeyi ve camiyi kullanan çocuklarla sohbet eden Gökçe hepsinin isteklerini yazarak gerçekleştireceği sözünü verdi. Nusret’i gören ve külliyeden yararlanan öğrenciler, "Nusret abi sana çok teşekkür ediyoruz bu külliyeyi bize yaptırdığın için artık rahat rahat ders çalışabiliyoruz." dedi.

Ayrıca Nusret Gökçe, Erzurum’daki soğuk havalara aldırmadan paçaları sıvayıp dereye girdi. Gökçe paylaşımına, "Su çivi gibi. Artık bu kış hasta olmayız." notunu ekledi.

04 Ara 2018 - 10:15 Erzurum- Gündem

Mahreç   Erzurum


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.