Üstün başarı belgesi aldılar

Aşkale İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde 3 kez üst üste başarı belgesi alan İlçe Tarım personellerini üstün başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Aşkale İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde 3 kez üst üste başarı belgesi alan İlçe Tarım personellerini üstün başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu, görev yaptıkları süre içerisinde sunulan kamu hizmetlerinde göstermiş oldukları başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı 3 kez “Başarı Belgesi” alan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev yapmakta olan Veteriner Hekimler ve Ziraat Mühendisi personellerini "Üstün Başarı Belgesi" ile ödüllendirdi.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122. Maddesi hükmü doğrultusunda 3 kez Başarı Belgesi alan personellere üstün başarı belgesi veriliyor.

26 Ara 2018 - 14:29 Erzurum- Gündem

Mahreç   Erzurum


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.