'Çanakkale şehitlerini anıyoruz'

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Dumandağ, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün, Çanakkale Zaferini kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını sakınmadan feda eden şehitlerimizi anmanın onurunu yaşamaktayız. Türk Milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı bir dönemi anmaktayız. Çanakkale Savaşları, vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için varını yoğunu ortaya koyan bir milletin, tarihin akışını değiştirdiği bir zaferdir. Bu zafer aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir. Vatanımızı ve bağımsızlığımızı, aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Bu vesileyle; Çanakkale Zaferi’nin 99. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de; Bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz”

18 Mar 2014 - 12:07 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.