Elazığ'da Okullar, her yönüyle hazır

Yeni Eğitim Öğretim Yılının yaklaşması nedeniyle, Elazığ’da yapılan çalışmalar sürüyor. Elazığ’daki okullar, yeni eğitim öğretim yılında iyi bir eğitim vermek için hazır hale getirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nihat Büyükbaş, bu eğitim yılında 15 yeni okulun hizmete gireceğini ve 12 okul inşaatının da devam ettiğini söyledi.

Milli Eğitim müdürü Nihat Büyükbaş, yeni Eğitim Öğretim döneminde Elazığ’daki okulların her yönüyle yeni kaliteli eğitim vermeye hazır olduklarını söyledi.Bu yıl 15 yeni okulun hizmete gireceğini, 12 okul inşaatının devam ettiğini 16 civarında okulun ihale işlemlerinin sürdüğünü ifade eden Nihat Büyükbaş, hepsi birlikte düşünüldüğünde en geç 2008 – 2009 eğitim öğretim yılında hepsinin hizmete girmesi ile birlikte, Elazığ’da fiziki kapasite sorununun % 90 çözüleceğini belirtti.

05 Eyl 2007 - 00:04 - Gündem

Mahreç   Genel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.