Segbefia da Gakgoş oldu

Başkan Selçuk Öztürk’ün Ankara’da menajeriyle görüştüğü Togolu Oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağladı

Son olarak Gaziantepspor’dan Gilles Binya’yı kadrosuna katarak 7. Transferini gerçekleştiren Selçuk Öztürk Başkanlığı’nda ki transfer komitesi önemli bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı…

Bu sezon sürpriz isimleri bünyesine katan ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen bordo-beyazlılar 24 yaşındaki Togo Milli Takım futbolcusu Prince Segbefia ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında birçok Süper Lig Takımları’nın Togo’lu Oyuncu’yu transfer etmek istemesine rağmen 500 Bin Euro Bonservisini alamayıp transferini gerçekleştiremedikleri genç oyuncu Elazığspor’a “Evet” dedi. Başkan Selçuk Öztürk, sürekli görüşme halinde bulunduğu genç futbolcuyu ikna etmeyi başardı. Gizlilikle sürdürdüğü bu transfer çalışmasında sonuca ulaşan bordo-beyazlılar 24 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık mukavele imzaladı.

Prince Segbefia kimdir?

11 Mart 1991’de Togo’nun Lome kentinde dünyaya gelen Kossi Prince Segbefia, 7 yaşında girdiği Sporting Club de Lome’de 9 yıl boyunca altyapı eğitimi aldı; ardından 2 yıl da Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ain’in altyapısında oynadı. 2009-2010 Sezonu başında Fransız kulübü Auxerre’e transfer olan Segbefia, bir sezon altyapıda forma giydikten sonra aynı ekiple profesyonel sözleşme imzaladı. 4 sezon forma giydiği Auxerre’de toplam 70 resmi maça çıkan Togolu oyuncu, ülkesinin A Milli takımına da seçildi. Zaman zaman Afrika Uluslar Kupası ve Dünya Kupası Elemeleri’nde Togo milli takımının formasını giymeye devam eden Segbefia, geçtiğimiz sezonun başında Ukrayna Premier Lig ekiplerinden Zorya Lugansk’a transfer oldu. Zorya’da 2’si UEFA Avrupa Ligi elemelerinde olmak üzere toplam 14 resmi maça çıkan ofansif orta saha oyuncusu, 2 kez gol sevinci yaşadı. Ülkede yaşanan karışıklıklar nedeniyle Mart ayının başında takımıyla sözleşmesini fesheden 24 yaşındaki Segbefia’nın bonservisi elinde bulunuyor.

10 Tem 2015 - 17:49 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.