GRUP ŞEHRİ OLDUK ARTIK

İlimize Futbol ve Hentbol grup maçları verildi ve her kesim tarafından da olumlu notlar aldık.

Şimdi burada birtakım kişilerin isimlerini yazacağım çünkü yazmamak olmaz.

Ama gel gelelim ki; sevmeyen ve istemeyenler ‘’yine mi bunları yazdın’’ diyecekler. Adım gibi biliyorum ki eleştiri yine tavan yapacak; ama kim ne derse desin umurumda bile değil.

İlimize bir katkı kim sağlıyorsa onun adını hep yazmak ve teşekkür etmek şart diye düşünüyorum.

Bundan önceki aylarda Boks, Kuraş gibi devasa bir organize ilimize yapıldı.

Her anlamda üstesinden geldik ve yenisi içinde yetkililer ve vesile olan büyüklerimiz federasyonlardan tekrardan talepte bulundular.

Evet amacımız sporda etkin olmak ve de ilimizin tanıtılmasında bazı dokunuşlar yapmak.

Geçtiğimiz hafta başka bir ilde olması gereken fakat hava şartları uygun değil ilimize verilen ‘’Okul Sporları Gençler Grup Futbol’’ müsabakaları yüzümüzün akıyla tamamlandık.

Maçlar için ilimize; Şanlıurfa, Erzurum, Diyarbakır, Iğdır, Ardahan, Gaziantep, Batman, Malatya ve Elazığ illerinden toplamda 180 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Müsabakalar Gençlik Merkezi ve Bahçelievler sahalarında oynandı.

İşin en başında şahit olduğum konuyu sizle de paylaşmak istedim. Futbol grup maçlarının ilimize verildiğini Gençlik ve Spor Şube Müdürü Alaattin Özdemir’e gelen telefonla böylesi güzel bir organize şahit oldum.

Şimdi bu organizeyi kazandırılmasında katkısı bulunan Alaattin müdürümüzün adını burada zikretmek kime neye kazandıracak ve de neyin yalakası olacak bunu anlamış değilim.

Ben yaklaşık 25-30 yıldır spor camiasının bir şekilde içerisindeyim. Neyin nerede ve ne şekilde yorumlanacağı konusunu az çok tahmin ediyorum.

Bir çok branşta yer aldım ve basın camiasında da spor muhabirliği yerel ve ulusal da görev yaptım.

Çok sayıda müdür, şef, amir ve tesis görevlileriyle çalışma şansı buldum.

Kimin ödenekleri geri gönderdiği, kimin de gece gündüz çalıştığını çok iyi biliyorum.

Başta Abdulsamet Eren, Alaattin Özdemir, Levent Aytar, Oktay Kızar, Cihan Erdim, Haşim Aydın ve birçok değerli ismin bu şehre katkı sağlamak için çalıştığına şahidim.

Seversiniz ya da sevmezsiniz o sizin işiniz ama ben bunlara bakmadan kim ne katkı sağlıyor ve de sağlayacak ben buna bakarım.

Bir başka grup maçları ise Hentbol’dan oldu.

Yine okul sporlarından genç erkek ve kızlar kategorileri 17 Ocak Pazartesi günü start aldı ve 20 Ocak Perşembe günü sona erecek. Müsabakalar; 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda kızlar, Yakup Kılıç Spor Salonunda ise erkekler mücadele edecekler.

Müsabakalara; Diyarbakır, Tunceli, Adıyaman, Elazığ, Şanlıurfa, Adana, Bingöl, Sivas ve Malatya illeri katılıyor.

Bir güzel haber daha vereyim isterseniz; Boks, Cimnastik, Badminton, Kick-Boks, Hentbol ve görüşme halinde olunan 1 ya da 2 branşın milli takım seçmeleri ve daha büyük organizeleri ilimizde yapılacak.

Bizler artık küçük maçlar değil; büyük organizeleri yapacak tesis ve ekipmanlara sahip bir kentiz.

Eleştiri yapacağımıza birbirimizle kenetlenip her branşta söz sahibi olan bir il olma yolunda ilerlemeliyiz.

Sporcularımız, antrenörlerimiz, yöneticilerimiz ve Milli Takım düzeyinde olan çok değerli büyüklerimizin desteği ile büyük organizelerin yapılması mümkün.

Bu organizeler başka sporcularımızın milli takım yolunda avantaj sağlamakla kalmayacak federasyonlar nezdinde de bakış açıları değişecektir.

Daha güzel ve büyük organizelerin kazanılması ümidiyle…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Ahmet Polat - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket İstikrar Değişim Hizmet Elazığlılar Siz seçime nasıl gideceksiniz?
Tüm anketler