Elazığspor’da Kadro Muamması!

Statü gereği ilk 11’de  iki 22 yaş altı oynatma zorunluluğu olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in oluşturacağı kadro yapısı merakla bekleniyor

TFF 3. Lig 2. Grup’un ilk haftasında deplasmanda Amasyaspor FK ile karşılaşacak olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor’da kadro yapısı merakla bekleniyor.

Statü gereği 22 yaş altı iki futbolcuyu ilk onbirde oynatma zorunluluğu olan temsilcimizde kadro yapısının nasıl oluşacağı muamma.

Çoğunluğu tecrübeli futbolculardan oluşan kadroda 1954 Kelkit Belediyespor’dan transfer edilen sağ bek Berşan Yavuzay’ın yeri garanti gibi görünürken, temsilcimizin sol bekte de Fethiyespor’dan transfer edilen Mehmet Sacit Yolcu’ya şans tanıması bekleniyor.

Bir farklı alternatif ise 2003 doğumlu Elazığlı futbolcu Ahmet Ertuğrul Öztürk, temsilcimiz ayrıca kadrodaki genç rotasyonunu arttırmak amacıyla Kasımpaşa U19 takımından orta saha oyuncusu Hozan Harman ile Altınordu’dan Mehmet Ablay’ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Öte yandan  İl Özel İdare'nin genç oyuncusu Denizhan Akkuş ile de resmi sözleşme imzaladı. Denizhan her iki kanatta ve 10 numara mevkisinde görev yapabiliyor. SPOR SERVİSİ

08 Eyl 2023 - 14:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.