Zabıtadan Sıkı Denetim

Bingöl Belediyesi zabıta ekipleri, temel gıda ve ihtiyaç ürünleri satışı yapan işyerlerine yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, temel gıda ve ihtiyaç ürünleri satışı yapan marketler, unlu mamül satışı noktaları, kasap ve katık ürünleri satışı yapılan işyerlerine yönelik denetimlerine devam ediyor.

Marketlerde gıda ürünlerinin son kullanım tarihlerini, fırınlarda ekmek gramajlarını inceleyen ekipler, hijyen kuralları ve etiketleri sıkı denetimden geçirdi.

Denetimlerde eksiklikleri belirlenen ve kurallara aykırı durumları tespit edilen işyeri sahipleri uyarılarak eksikliklerini gidermeleri için süre verildi.

Denetimlere ilişkin Bingöl Belediyesinden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak için işyerlerine yönelik denetimlerimizi sürdürüyoruz. Denetimler esnasında tarihi geçmiş ürünler, hijyen kurallarının ihlali veya ruhsatsız olduğu tespit edilen işyerlerine cezai işlemler uygulanıyor. Vatandaşlarımız, alışveriş esnasında olumsuz durumlarla karşılaşmaları durumda Zabıta Müdürlüğümüz ile iletişime geçebilirler” denildi.

10 Eki 2023 - 15:21 - Bölge Haber

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.