Elazığlı atletler 1. ve 2. Olarak Piste Damga Vurdular

Elazığ’da Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Atletizm il seçmeleri düzenlend

20 Ekim tarihinde İlimizde Atletizm il seçmeleri gerçekleştirildi.

20 Ekim tarihinde Elazığ’da düzenlenen Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Faaliyet Programında yer alan Atletizm il seçmeleri kapsamında Uzun Atlama 100 M Koşu ve Gülle Atma yarışmaları toplam 312 sporcunun Katılımı ile yapıldı. İl seçmelerinde seçilen sporcular 28 Ekim tarihinde Erzurum’da yapılacak olan  Bölge Yarışmalarına katılarak ilimizi temsil edecek.

Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ İlimiz her branşta olduğu gibi Atletizm branşında da başarılı bir branş olmakta. Elazığ’da 20 Ekim tarihinde Türkiye Atletizm Federasyonunun Faliyet Programında yer alan Atletizm il seçmeleri kapsamında Uzun Atlama, 100 M Koşu ve Gülle Atma yarışmaları toplam 312 sporcunun Katılımı ile yapıldı. Sporcularımıza başarılar dileriz” denildi.

23 Eki 2023 - 12:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.