Elazığ’da ‘Kitap Fuarına’ Sayılı Günler Kaldı

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar Ve Kongre Merkezi’nde 28 Ekim 5 Kasım tarihleri arasında kitap fuarı düzenlenecek.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Kitap Fuarında ayrıca şiir dinletisi, Konferanslar ve sohbetler yer alacak.

Bu yıl 3.’sü yapılacak olan Kitap Fuarına katılacak Yazarlar arasında Alişan Kapaklıkaya, Serdar Tuncel, İkbal Gürpınar, Hulki Cevizoğlu, Türker Akıncı, Sadık Yalsızuçanlar ve İhsan Süreyya Sırma gibi isimler yer alacak.

Kitap Fuarında ünlü birçok yayınevinin kitapları da kurulan stantlarda yer alacak.

23 Eki 2023 - 12:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.