Şehir Hastanesi’ne Yeni Bir Doktor Daha

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde “Çocuk Alerji ve İmmünoloji Uzmanı” göreve başl

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne Sağlık bakanlığı tarafından “ Çocuk Alerji ve İmmünoloji Uzmanı” ataması yapıldı. Çocuk Alerji ve İmmünoloji Uzmanı Uzm. Dr. Halime Ermiştekin Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde göreve başladı.

Uzm. Dr. Halime Ermiştekin Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde ile ve bölgeye Çocuk Alerji ve İmmünoloji hizmeti sunacak.

24 Eki 2023 - 17:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Servis Koysunlar - Dogukentte hastane yaptı millet bir uçtan bir uca nasıl akşam gidecek taksi fiyatları almış başını gidiyor. Servis olsa yada heryere saat başı ring koysunlar. Doğukent otobüsüne bir gün lütfen İzzet paşa cami önünde binin bakalım binebilcekmisiniz. Bunları haber yaparsanız en azından haber yaparsınız.

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 25 Ekim 07:11