Kana Doymadı!!

Siyonist terör devleti İsrail, Gazze'de Filistinlilere yönelik ağır bir soykırım uygularken bir saldırı haberi de işgal altındaki Batı Şeria'dan geldi.

Yaklaşık 100 askeri araçla düzenlediği baskında 4 Filistinli öldürüldü, 5 Filistinli yaralandı. Alçak saldırıda İsrail askerlerinin pusuya yatarak masum sivilleri hedef aldığı bildirildi.
ABD ve Batı desteği ile daha da canileşen İsrail, Gazze'de katliamlarına devam ederken bu sefer de işgal altında bulunan Batı Şeria'nın Cenin kentinde terör estirdi..

30 Eki 2023 - 12:16 Elaziğ- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.