SON DAKİKA!!

İşveren ve çalışana müjdeli haber süre uzatıldı

Yüzyılın felaketi olarak kayıtlara geçen büyük deprem sonrası 11 deprem bölgesi ilan edilen şehirler için güzel bir haber geldi işveren ve çalışanların sigorta yapılandırma süreleri uzatıldı..

30 Eki 2023 - 21:49 Elaziğ- Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.