Boykota Uğrayan İnkar Ediyor!!

Carrefour'un "Güneyin çocukları, ellerinizi güçlendiriyoruz" notuyla İsrail ordusuna kumanya göndermesi gündem olmuştu.

Filistin'de, işgal ve katliamı devam ederken, Carrefour'un "Güneyin çocukları, ellerinizi güçlendiriyoruz" notuyla İsrail ordusuna kumanya gönderdiğine dair paylaşılan fotoğraflar sosyal medya ve basın yayın organlarında gündem oldu. Yapılan boykot çağırıları üzerine, CarrefourSA bir açıklamada bulundu ve "İsrail’de Carrefour marka ismini taşıyan firma ile hiçbir ilgisi yoktur." ifadelerini kullandı.

İSRAİL İLE ALAKAMIZ YOK
Kumanyaların görüntüsü sonrası Türkiye'de Carrefour markasına yönelik boykot çağrıları yapıldı. Sosyal medyada yapılan binlerce paylaşım sonrasında, CarrefourSA'dan açıklama yapıldı.Kurumun X hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı

"CarrefourSA, çoğunluğu yerli sermayeye ait olan, Türkiye’de halka açık bir şirkettir. İsrail’de Carrefour marka ismini taşıyan firma ile hiçbir ilgisi yoktur.

31 Eki 2023 - 07:43 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.